Trustpilot, en spand kommunistisk lort.

17. marts 2009


Som I sikkert kan huske nævnte vi et par ting om Trustpilot sidste år (se: Trustpilot — kan du stole på det?) — en lille lorteside hvor folk kan anonymt svine virksomheder til. Det er selvfølgelig ikke noget vi hos Surftown finder os i, specielt de fløjlser der vover at give en stjerne. Det resulterede i en lav rating for Surftown — hele 5.0 ud af 10. Selv det fascistiske organisation ved navn One.com havde en højere rating. Mage til frækhed!

Vi satte derfor en aktion i gang for at rode bod på det kommunistiske lort Truspilot er. Ved at følge vores egne regler for reputation marketing, samt lidt finesser, lykkes det os at vende skibet. Her kommer endnu en Surftown guide:

Dette skal du gøre for at få en højere rating på Trustpilot:

 1. Download og installer Tor (for at skjule din IP adresse).
 2. Når du har maskeret din IP med Tor, gå ind på Trustpilot.dk
 3. Opret en ny konto på Trustpilot (husk at bruge en ny email adresse hver gang. Brug Gmail, eller alternativt, Mailinator).
 4. Giv dig selv en god rating, mellem 4 og 5 stjerner.
 5. Skriv en kommentar, med masser af ros og en smule ris (det kommer vi til om lidt).
 6. Her kommer det vigtigste: Du skal have en officiel konto som du bruger til at besvare de falske konti, brug eventuelt navnet på din Sales and Marketing Director.
 7. Skriv frem og tilbage mellem de forskellige konti for at give et indtryk af at der er flere mennesker. Et god ting ville være hvis du var skizofren — det hjælper en del i den lange ende.
 8. Ikke alle ratings skal være 5 stjerner, husk et par gange imellem at give en eller to stjerne, sammen med masser af kritik. Brug derefter din officielle konto til at skabe en debat.
 9. Når du nu har alle de konti, skal du selvfølgelig også give rating til andre sites, og når det kommer til dine konkurrenter, ja, så ved du hvad du skal gøre!
 10. Til sidst, husk at blær dig med din høje rating på din side — nævn gerne at din rating er bedre end dine konkurrenters.

Alt dette kræver selvfølgelig tid og ressourcer, men det er hvad der skal til i 2009 for at have en god “online reputation”, ja, selv for os eksperter hos Surftown.

Alternativt kan man bare se bort fra Truspilot, det er jo kun en ud af millioner af lorte forums hvor folk kan anonymt svine virksomheder til. Intet andet end et latterligt Dansk forsøg på Web 2.0.

Reklamer

2 Responses to “Trustpilot, en spand kommunistisk lort.”

 1. Torstn Says:

  Ja, når ens rating stinker kan man godt kritisere Truspilot, men når den går op, ja så er der ikke noget bedre end Truspilot, ik Surftown?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: